Flyttstädning Skåne

Förenkla flytten

Vi erbjuder en komplett flyttstädning i Skåne som uppfyller krav och förväntningar. Fokusera på din nya bostad, så rengör vi din gamla.

En flytt tenderar till att vara en långdragen och stressig process med mycket att tänka på. Genom att anlita oss för flyttstädning i Skåne blir du av med ett ansvarsområde och kan rikta fokus på allt annat som behöver göras. I samband med en flytt kan det också finnas diverse krav från bostadsrättsföreningar och hyresvärdar, som leder till att städningen blir mer komplicerad. Vi tar hänsyn till dessa krav och utför städningen utifrån dem.

Flyttstädning Skåne

Hos oss kan du känna dig trygg, vi har erfarenheten och kompetensen som krävs för att din bostad ska gå igenom den sista kontrollen som vanligtvis görs i samband med en utflyttning. Genom att anlita oss för flyttstädning så lämnar du ifrån dig en skinande ren bostad till nästa person som ska flytta in.

Vi har ett stort upptagningsområde där vi erbjuder flyttstädning i hela Skåne. Vill du veta mer detaljerat vad som ingår i vår flyttstädning eller har du några andra frågor? Då är du varmt välkommen att kontakta oss!

Vi utför flyttstädningen

I samband med en flyttstädning, så ser vi till att utföra en genomgående och noggrann städning. Vi använder alltid framgångsrika metoder och förstklassiga produkter för att kunna uppnå bästa möjliga resultat. Med vår flyttstädning vill vi ge dig möjligheten till en snabbare och smidigare flyttprocess. Vi fokuserar på att rengöra din gamla bostad, så du kan lägga fullt fokus på att komma till ro i ditt nya hem.

För oss är det viktigt att städningen genomförs på bästa möjliga sätt, därför har vi erfaren och kompetent personal. Vilka är uppdaterade inom de senaste teknikerna, allt för att vi ska kunna erbjuda våra kunder det bästa.

 

Flyttstädning Skåne

REN FRÖJD

Kronetorpsgatan 46 D, 212 26 Malmö    0728-73 98 15   info.renfrojd@gmail.com