Fönsterputs Helsingborg

Rena fönster

Behöver ni i Helsingborg hjälp med fönsterputs? Då har ni kommit helt rätt!

Ren Fröjd arbetar för att erbjuda förstklassig städhjälp, oavsett om det handlar om fönsterputs eller annan städservice. Utifrån önskemålen och behoven som finns genomför vi en kvalitativ fönsterputsning som inte lämnar vare sig ränder eller flammor på rutorna.

Oavsett om ni har en stor villa med många fönster eller en mindre lägenhet, så hjälper vi er! Vi har många nöjda kunder som rekommenderar oss vidare till andra!

Fönsterputs i Helsingborg

Med vår städning finns vi tillgängliga i hela Skåne, vi tar oss dit ni befinner er. Vi vänder oss till både privatpersoner och företag, och vi tar oss an stora som små uppdrag.

Städningen är vår ambition, vilket syns i vårt arbete. Med en stark passion för fönsterputs ser vi till att genomföra den på bästa sätt.

För oss är det viktigt att våra kunder blir nöjda med arbetet såväl som resultatet. Därför gör vi allt i vår makt för att leverera arbete och resultat som når upp till era förväntningar.

Undrar ni något?

Finns det några specifika önskemål får ni gärna dela med er av dessa, så att vi kan anpassa städningen eller fönsterputsningen efter det. Är du en privatperson så gäller rutavdraget vilket gör våra städtjänster riktigt prisvärda. Vi erbjuder dig som är intresserad av att anlita oss en kostnadsfri offert!

Kontakta gärna oss om ni vill ha vår hjälp med fönsterputsningen eller med någon annan tjänst. Likaså ska ni höra av er om ni har några frågor eller funderingar. Som sagt arbetar vi runt om i Skåne. Vi vill vara det företag man kontaktar i första hand för att få kvalitativ hjälp med städservice. Vi ser fram emot att få hjälpa er med det som nu behöver hjälp med!
Kontorsstädning Skåne

REN FRÖJD

Kronetorpsgatan 46 D, 212 26 Malmö    0728-73 98 15   info.renfrojd@gmail.com