Företagsstäd Landskrona

Företagsstäd för dig i Landskrona

Behöver ni hjälp med tjänster inom företagsstäd i Landskrona? Då har ni kommit helt rätt!

Ren Fröjd arbetar för att erbjuda förstklassig städhjälp, oavsett om det handlar om ens hem eller företag. Utifrån önskemålen och behoven som finns genomför vi en kvalitativ företagsstädning hos er. Att anlita oss gör att ni kan fokusera på era arbetsuppgifter fullt ut, medan ni gör det tar vi hand om städningen. På så sätt får ni en skinande ren arbetsplats, för ökad trivsel och ro.

Oavsett om ni behöver lite städhjälp eller om ni vill ha omfattande hjälp så finns vi här för er. Inget arbete är för litet eller stort för oss på Ren Fröjd.

Stora som små uppdrag

Med vår städning finns vi tillgängliga i hela Skåne, vi tar oss dit ert företag finns. Vi vänder oss till både stora såväl som små företag. Ren Fröjd tar sig an stora som små uppdrag.

Städningen är vår ambition, vilket syns i vårt arbete. Med en stark passion för städning ser vi till att genomföra städningen på bästa sätt av alla ytor på ert kontor.

För oss är det viktigt att våra kunder blir nöjda med arbetet såväl som resultatet. Därför gör vi allt i vår makt för att leverera arbete och resultat som når upp till era förväntningar.

Effektiv företagsstädning

En ren arbetsplats är en förutsättning för att personalen ska må bra. Genom att ta vår hjälp med företagsstäd i Landskrona får ni en ren och fin miljö att arbeta i, dessutom behöver ni inte lägga er dyrbara tid på att städa. Givetvis kommer vi genomföra städningen på ett effektivt och diskret sätt, så att vi inte stör er i ert arbete. Det är viktigt för oss att ni inte störs av oss och vår städning.

Finns det några specifika önskemål får ni gärna dela med er av dessa, så att vi kan anpassa städningen efter det.

Kontakta gärna oss om ni vill ha vår hjälp med städningen, som sagt arbetar vi runt om i Skåne. Tveka inte på att höra av er om ni har några frågor ni vill ha svar på.
Kontorsstädning Skåne

REN FRÖJD

Kronetorpsgatan 46 D, 212 26 Malmö    0728-73 98 15   info.renfrojd@gmail.com