Hemstädning Skåne

Få ihop vardagen

Anlita oss för hemstädning i Skåne! I dagens samhälle uppfattar många vardagen som stressig, därför vill vi avlasta er genom att hjälpa er med städningen. Utifrån era önskemål och behov genomför vi en noggrann och grundlig städning av er hem.

Genom att anlita oss för hemstädning får ni en sak mindre att tänka på, vår förhoppning är att förenkla och underlätta er vardag en aning. Att slippa städningen av hemmet gör att ni kan lägga er tid och energi på annat som ni vill och behöver göra.

Hemstädning Skåne

Med våra städtjänster utgår vi från Malmö men vi erbjuder vår hjälp till hela Skåne. Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller funderingar kring vår hemstädning. Genom en kontakt kan vi svara på frågorna just du har. Dessutom kan vi tillsammans komma fram till den bästa planen för din hemstädning, så att vi uppfyller era önskemål och behov.

Innan städningen utförs går vi först igenom specifika önskemål och behov, så att vi kan presentera ett resultat som speglar dina förväntningar. För oss är det högst prioriterat att du som kund blir nöjd över vårt levererade arbete. Därför lägger vi ner tiden och engagemanget som krävs för att uppnå det. Oavsett hur omfattande städning du är i behov av vill vi att du ska bli helt nöjd.

Förstklassig hemstädning

Utifrån kvalitet och noggrannhet i städningen så ser vi till att alltid ge våra kunder en utmärkt service. Vi på Ren Fröjd har stor respekt för ditt hem och erbjuder en trygg lösning, hos oss råder tystnadsplikt och vi arbetar under sekretess. Allt för att du som kund ska känna dig så säker som möjligt.

Du har alltid möjligheten att välja mellan kontinuerlig hemstädning eller städning vid enstaka tillfällen. Som kund bestämmer du givetvis själv hur ofta du vill att vi kommer och städar, det kan vara allt från varje vecka till en gång i månaden.

Hemstädning Skåne

REN FRÖJD

Kronetorpsgatan 46 D, 212 26 Malmö    0728-73 98 15   info.renfrojd@gmail.com