Välkommen till

Ren Fröjd

Din lokala städfirma i Skåne

Städfirma Skåne

Välkommen till Ren Fröjd, din städfirma i Skåne. Vi på Ren Fröjd arbetar efter visionen att alltid leverera ett skinande rent resultat. Vårt mål är att samtliga kunder ska bli 100 procent nöjda över vårt arbete och resultatet vi levererar. All städning utförs med stor noggrannhet och kvalitet. Vi riktar oss mot såväl privatpersoner som företag runt omkring i Skåne, inga uppdrag är för små eller för stora för oss. Du som kund kan alltid känna dig trygg med vår städfirma, vi utför alla tjänster med omsorg och ser till att få jobbet gjort på bästa sätt. Har du några specifika önskemål eller behov tar vi självklart hänsyn till dem och anpassar städningen efter det. 

Tjänster

Ren Fröjd erbjuder ett brett kvalitetsutbud av städtjänster till både företag såväl som privatpersoner, allt från kontorsstädning till flyttstädning och hemstädning. När du väljer att anlita oss, så får du alltid en skräddarsydd lösning utifrån dina önskemål och behov. Ge oss gärna information om era önskemål och behov om det finns några, då kan vi anpassa arbetet på bästa sätt efter dem. För att vi ska kunna leva upp till dina förväntningar lägger vi ner tid, engagemang och passion i vårt arbete. Alla arbeten är av lika vikt för oss, därför håller vi en hög nivå oavsett vilket arbete det handlar om.

Läs gärna mer om respektive städtjänst, du hittar alla våra tjänster i menyn. Om du har några frågor eller funderingar kring våra tjänster, så är du alltid välkommen att höra av dig till oss. Samtliga städtjänster finns tillgängliga för hela Skåne. Vi utgår från Malmö men arbetar i hela dess omnejd, runt om i Skåne.

Städfirma Skåne

Hemstädning

Flyttstädning

Kontorsstädning

Trappstädning

REN FRÖJD

Kronetorpsgatan 46 D, 212 26 Malmö    0728-73 98 15   info.renfrojd@gmail.com