Flyttstädning Skåne

Förenkla flytten

En flytt tenderar till att vara en långdragen och stressig process med mycket att tänka på. Genom att anlita oss för flyttstädning blir du av med ett ansvarsområde och kan rikta fokus på allt annat som behöver göras. I samband med en flytt kan det också finnas diverse krav från bostadsrättsföreningar och hyresvärdar, som leder till att städningen blir mer komplicerad.

Hos oss kan du känna dig trygg, vi har erfarenheten och kompetensen som krävs för att din bostad ska gå igenom den sista kontrollen som vanligtvis görs i samband med en utflyttning. Genom att anlita oss för flyttstädning så lämnar du ifrån dig en skinande ren bostad till nästa person som ska flytta in.

 

Vi utför flyttstädningen

I samband med en flyttstädning, så ser vi till att utföra en genomgående och noggrann städning. Vi använder alltid framgångsrika metoder och förstklassiga produkter för att kunna uppnå bästa möjliga resultat. Med vår flyttstädning vill vi ge dig möjligheten till en snabbare och smidigare flyttprocess. Vi fokuserar på att rengöra din gamla bostad, så du kan lägga fullt fokus på att komma till ro i ditt nya hem.

Vi har ett stort upptagningsområde där vi erbjuder flyttstädning i hela Skåne. Vill du veta mer detaljerat vad som ingår i vår flyttstädning eller har du några andra frågor? Då är du välkommen att kontakta oss!

 

REN FRÖJD

Kronetorpsgatan 46 D, 212 26 Malmö    0728-73 98 15   info.renfrojd@gmail.com