Hemstädning Skåne

Få ihop vardagen

I dagens samhälle uppfattar många vardagen som stressig, därför vill vi avlasta er genom att hjälpa er med städningen. Utifrån era önskemål och behov genomför vi en noggrann och grundlig städning av er hem.

Genom att anlita oss för hemstädning får ni en sak mindre att tänka på, vår förhoppning är att förenkla och underlätta er vardag en aning. Att slippa städningen av hemmet gör att ni kan lägga er tid och energi på annat som ni vill och behöver göra.

Med våra städtjänster utgår vi från Malmö men vi erbjuder vår hjälp till hela Skåne. Hör gärna av dig om du har några frågor eller funderingar kring vår hemstädning. 

Förstklassig hemstädning

Utifrån kvalitet och noggrannhet i städningen så ser vi till att alltid ge en utmärkt service. Vi har stor respekt för ditt hem och erbjuder en trygg lösning, hos oss råder tystnadsplikt och vi arbetar under sekretess.

Du har alltid möjligheten att välja mellan kontinuerlig hemstädning eller städning vid enstaka tillfällen. Som kund bestämmer du givetvis själv hur ofta du vill att vi kommer och städar, det kan vara allt från varje vecka till en gång i månaden.

Innan städningen utförs går vi först igenom specifika önskemål och behov, så att vi kan presentera ett resultat som speglar dina förväntningar.

REN FRÖJD

Kronetorpsgatan 46 D, 212 26 Malmö    0728-73 98 15   info.renfrojd@gmail.com