Kontorsstädning

Ren arbetsmiljö

Behöver ni hjälp med kontorsstädning? Då har ni kommit helt rätt!

Ren Fröjd arbetar för att erbjuda förstklassig städhjälp, oavsett om det handlar om ens hem eller kontor. Utifrån önskemålen och behoven som finns genomför vi en kvalitativ kontorsstädning hos er. Att anlita oss för städning av kontoret gör att ni kan fokusera på era arbetsuppgifter fullt ut, medan ni gör det tar vi hand om städningen. På så sätt får ni en skinande ren arbetsplats, för ökad trivsel och ro.

Oavsett om ni behöver lite städhjälp eller om ni vill ha omfattande hjälp av kontoret finns vi här för er. Inget arbete är för litet eller stort för oss på Ren Fröjd.

Effektiv kontorsstädning

En ren arbetsplats är en förutsättning för att personalen ska må bra. Genom att ta vår hjälp med kontorsstädning i Skåne får ni en ren och fin miljö att arbeta i, dessutom behöver ni inte lägga er dyrbara tid på att städa. Givetvis kommer vi genomföra städningen på ett effektivt och diskret sätt, så att vi inte stör er i ert arbete. Det är viktigt för oss att ni inte störs av oss och vår städning.

Finns det några specifika önskemål får ni gärna dela med er av dessa, så att vi kan anpassa städningen efter det.

Kontakta gärna oss om ni vill ha vår hjälp med kontorsstädningen, som sagt arbetar vi runt om i Skåne. Tveka inte på att höra av er om ni har några frågor ni vill ha svar på.

REN FRÖJD

Kronetorpsgatan 46 D, 212 26 Malmö    0728-73 98 15   info.renfrojd@gmail.com