Trappstädning Skåne

Ge ett gott första intryck

Att kliva in i ett rent och fräscht trapphus är en härlig känsla, både för de som bor i fastigheten men också för besökare. Ett rent trapphus håller inte bara smuts och baciller borta, utan det höjer även trivseln.

För besökare är trapphuset det som ger första intrycket och självklart ska det vara ett positivt intryck. I en fastighet där företag har lokaler och kontor kan det vara potentiella kunder som stiger in, då är det väldigt viktigt att det första intrycket är positivt.

Med vår trappstädning skapar vi en ren och fräsch miljö som ger förutsättningarna för en ökad trivsel.

 

Komplett trappstädning

Vi erbjuder en komplett och effektiv trappstädning i Skåne som ger ett skinande rent resultat. Städningen av trapphus skiljer sig en del från både hemstädning och kontorsstädning.

I ett trapphus är omsättningen stor, folk kommer och går frekvent. Det i sin tur bidrar till att det bildas mycket smuts samtidigt som baciller fäster sig på ytorna.

För att rengöra trapphus krävs därför stor noggrannhet och högkvalitativa produkter, vilket är något som vi på Ren Fröjd innehar. Vi utför trappstädning runt om i hela Skåne och processen genomförs utifrån kundens önskemål.

Kontakta oss och boka din städning redan idag!

REN FRÖJD

Kronetorpsgatan 46 D, 212 26 Malmö    0728-73 98 15   info.renfrojd@gmail.com